Solicita oferta telefonic, pe mail sau viziteaza-ne de luni pana vineri la urmatoarea adresa:

Strada Galata 20-22, Voluntari, Ilfov

Lu - Vi: 9:00 - 18:00

office@cdcauto.ro

+40 721 382 967

 

Tarife si categorii de Servicii

In unitatea nostra efectuam lucrari de mecanica si electrica. Mai jos regasiti principalele servicii pe care le oferim.
initial image
initial image

Revizii

schimb de ulei si filtre (interval fix si interval flexibil)

Presupune inlocuirea uleiului din motor, la intervalul prevazut de producator, si a filtrelor, conform fisei de intretinere. 

 

Atentie! Nu iti vom recomanda sa faci revizia la fiecare 10.000 km si sa inlocuiesti de fiecare data filtrele. Acest lucru genereaza costuri suplimentare nejustificate pentru tine.

 

 

Noi lucram doar in baza specificatiilor de intretinere facute de producator si, in acest fel, economisim bani pentru tine. Este foarte important ca uleiul de motor folosit sa fie conform cu tipul motorului din echiparea autovehicolului.

Inspectii de service

cu control de rampa inclus

Aceste inspectii sunt verificari vizuale efectuate la intervale de 12 luni si au rolul de a preveni defectiuni in functionarea autovehicolului. Presupun parcurgerea unui checklist prin care sunt verificate: sistemul de lumini, lichide, etanseitati si articulatii. De asemenea, verificam sistemul de franare pe stand, facem diagnoza si resetam in bord intervalul de inspectie service.

 

La modelele mai noi de autovehicule scadenta acestei operatiuni este avertizata de catre computerul de bord al masinii.

initial image
initial image
initial image

Intretinere sistem franare

Sistemul de franare face parte din sistemul de siguranta activa al autovehicolului dumneavoastra. Componentele acestui sistem sunt considerate consumabile. Inlocuirea iminenta a acestora este avertizata prin: computerul de bord al masinii, semnale sonore in functionare sau simptome de tipul “vibratii in volan la franare, huruit metalic la franare”. 

 

Lichidul de frana este componenta a sistemului de franare si se inlocuieste prima data la 3 ani, dupa care la intervale de 2 ani. Placutele si discurile de frana se verifica anual (in cadrul inspectiilor de service) si se recomanda inlocuirea acestora in functie de nivelul de uzura sau numarul de kilometri parcursi de la ultimul schimb. 

 

Atentie! Uzura sistemului de franare este influentata direct de catre stilul de exploatare al autovehicolului. Nu in ultimul rand, distanta de franare este influentata direct de catre profilul si calitatea anvelopelor cu care este echipat autovehicolul.

tren rulare si
suspensii

intretinere si verificare

Uzura trenului de rulare si a suspensiei unui vehicul, este influentata de diferite efecte, cum ar fi: calitatea precara a drumurilor, urcarea pe borduri, solicitarea sarcinii maxime sau depasirea acesteia. Din cauza drumurilor noastre de proastă calitate, defectiunile trenului de rulare sunt frecvente.

 

Cu ajutorul instalatiei noastre moderne de reglaj al mecanismului de rulare, geometria acestuia poate fi verificata si reglata cu masuratori precise. 

 

Recomandam verificarea si reglarea trenului de rulare macar anual sau obligatoriu in cazul montajului unor anvelope noi.

 

Neefectuarea acestor verificari face ca anvelopele sa se degradeze rapid datorita unghiuriulor incorecte, a uzurii neuniforme si timpurie. Verificarea trenului de rulare trebuie efectuat in cazul achizitionarii unor vehicule uzate si dupa reparatiile sistemului de rulare.

initial image
initial image
initial image

KIT AMBREIAJ SI/SAU VOLANT

VERIFICARE SI INLOCUIRE

Sistemul de ambreiaj transmite puterea motorului catre cutia de viteze, permitand schimbarea treptelor de viteaza si imobilizarea vehicolului fara a opri motorul. Stilul de condus si conditiile de circulatie influenteaza durata de viata a ambreiajului. 

 

Cele mai frecvente semne care ne arata uzura ambreiajului, sunt: turatia motorului creste dar viteza vehiculului ramane constanta (patinare disc amreiaj), zgomot metalic la motor care dispare atunci cand se apasa pedala ambreiajului (uzura volant), masina intra greu in viteze (uzura disc ambreiaj si placa presiune).

kit distributii si kit accesorii

Verificare si inlocuire

Piesele motorului trebuie sa aiba o miscare sincronizata pentru o buna functionare a vehiculului. Miscarea pistoanelor care comprima amestecul de combustibil cu aer trebuie sa fie sincronizata cu miscarea supapelor care lasa sa intre si sa iasa acest amestec. Aceasta sincronizare este realizata prin sistemul de distributie. Sistemul de distributie poate crea daune majore motorului, drept urmare, noi recomandam inlocuirea acestuia la intervalele prevazute de constructor in caietul de intretinere al vehiculului.

initial image
initial image

Diagnoza

computerizata

Diagnoza auto presupune verificarea computerizata a tuturor sistemelor electronice ale vehiculului. Prin diagnoza identificam defectiunea vehiculului si evitam efectuarea unor reparatii inutile si, implicit, generarea unor costuri suplimentare. Softul de diagnoza este un program special creat si instalat pe un laptop, conectat la vehicul printr-o interfata speciala de comunicare. Este cel mai rapid si mai eficient mod de a identifica potentiale defecte ale vehiculului. 

 

Prin diagnoza pot fi interogate sisteme ale vehiculului, precum: injectoare, turbina, airbaguri, ABS, ESP, bord computer, electroventilatoare, incarcarea bateriei, clapeta de acceleratie etc.

sistem aer conditionat

Verificare si intretinere

Operatia de verificare si incarcare a sistemului de aer conditionat se recomanda a fi efectuata o data pe an si doar intr­-un service autorizat! Freonul este un compus halogenat care trece in stari lichide si gazoase, avand rolul de a pastra temperatura constanta in interiorul automobilului.

initial image
initial image

turbina

Verificare si reconditionare

Defectiunea turbinei este o problema majora in functionara vehiculului si permite doar doua solutii: inlocuire sau reconditionare. 

 

In varianta de inlocuire recomandam ca acest lucru sa se faca doar cu o turbina noua deoarece nu se poate masura gradul de uzura al unei turbine la mana a doua. Pentru comandarea unei turbine noi va asiguram de cel mai competitiv pret de achizitie. 

 

 

De asemenea, o solutie eficienta este si reconditionarea turbine. Etapele reconditionarii unei turbine constau in: demontarea acesteia – curatare – identificare componenta defecta – inlocuirea componentelor defecte – reglarea componentelor – verificare finala – curatare admisie – montarea turbine pe vehicul – inlocuirea uleiului si a filtrului de ulei – verificarea sistemelor auxiliare – citire parametrii cu testerul.

PROGRAMARE SERVICE:

    Doresc sa se utilizeze exclusiv piese originale:

    Doresc sa se utilizeze piese de prima echipare:

    Data dorita pentru programare: